Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos lecsó 3.-pikáns

Tojásos lecsó 3.-pikáns
Tojásos lecsó 3.-pikáns
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az idei év első lecsója!! Imádom!!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát felaprítjuk, az olajon megpároljuk.
  2. A paradicsomot is felaprítjuk (lehet kockázni, karikázni, ahogy tetszik) és az olajhoz adjuk.
  3. Amikor egy kicsit levet engedett, hozzáadjuk a karikákra szelt paprikát is.
  4. Mikor már megpuhultak a zöldségek, ráöntjük a felvert tojást és már kész is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 198
elküldve: 1
receptkönyvben: 78
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Puzsi

Mióta szakács: 2010.11.11.
85 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pikáns lecsó, lecsó tojással, csípős tojásos lecsó

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

petrezselyem
petrezselyem Sat, 2011-08-13 15:05

Kedves Puzsi!
Azóta már többször is elkészítettem a lecsódat,nagyon ízlik mindenkinek.Ezentúl csak így csinálom,mert nekünk nagyon bejött.A Lecsófőző fesztiválon,ahol indultál,értél el helyezést?Remélem igen,mert ez isteni.Köszi még egyszer!Szép napot,üdv!:)

Puzsi
Puzsi / Puzsi Thu, 2011-08-18 21:28

Kedves Petrezselyem!
Nagyon jól esnek a szavaid, igazán örülök, hogy ennyire ízlik...pedig milyen egyszerű...
A lecsófőző fesztiválon is "csak" ilyen elismerést kaptam, helyezést nem értem el, de a díjazás mikéntjébe inkább nem bele :) .
Bőven elég volt, hogy vadidegenekés persze a sok ismerős pillanatok alatt eltüntette a bogrács tartalmát!
Agy abba a verzióba tettem vegakolbászt, attól még pikánsabb! Ha fogyasztotok húst, akkor javaslom a házikolbász hozzáadását még a tojás előtt! nagyon meg tudja bolondítani!!! És ha csípős a kolbász akkor nem is kell erős paprika! :)
További jó főzőcskézést!
Puzsi

Puzsi
Puzsi / Puzsi Thu, 2011-08-18 21:27

Kedves Petrezselyem!

Nagyon jól esnek a szavaid, igazán örülök, hogy ennyire ízlik...pedig milyen egyszerű...
A lecsófőző fesztiválon is "csak" ilyen elismerést kaptam, helyezést nem értem el, de a díjazás mikéntjébe inkább nem bele :) .
Bőven elég volt, hogy vadidegenekés persze a sok ismerős pillanatok alatt eltüntette a bogrács tartalmát!
Agy abba a verzióba tettem vegakolbászt, attól még pikánsabb! Ha fogyasztotok húst, akkor javaslom a házikolbász hozzáadását még a tojás előtt! nagyon meg tudja bolondítani!!! És ha csípős a kolbász akkor nem is kell erős paprika! :)
További jó főzőcskézést!

Puzsi

Puzsi
Puzsi / Puzsi Mon, 2011-07-18 16:15

Egészségetekre!! Örülök, hogy tetszett a recept!
Székesfehérváron, minden évben van Lecsófőző fesztivál, egyszer indultam rajt, ugyanígy csináltam ott is!! :)

Puzsi

266
paprika 8 közepes db
hegyes erős paprika 1 közepes db
paradicsom 3 kis db
tojás 3 db
vöröshagyma 2 közepes fej
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek