Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos lecsó bográcsban

Tojásos lecsó bográcsban
Tojásos lecsó bográcsban
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk így készül A lecsó, gyerekkoromban azt sem tudtam, hogy létezik tojás nélküli is. Mivel mi szeretjük, ha van leve, ezért vizet mindig öntünk alá.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felaprítjuk a hagymát, kicsumázzuk a paprikát, és felkarikázzuk.
  2. Alágyújtunk a bográcsnak, a felmelegített zsírba szórjuk a hagymát és a paprikát, és együtt pirítjuk.
  3. Közben leforrázzuk a paradicsomot, meghámozzuk, lehúzzuk a héját, felnegyedeljük, a kolbászt is felkarikázzuk.
  4. Belerakjuk a paradicsomot a borácsba, utána a kolbászt, sózzuk, ha kell, vizet öntünk alá, addig főzzük, amíg minden megpuhul.
  5. Beleöntjük a felvert tojást, jól elkeverjük, és addig főzzük, amíg a tojás is megfő.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 727
elküldve: 1
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

V2rider

Mióta szakács: 2012.12.10.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyhatechnológia: bográcsos
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

kolbászos lecsó, lecsó tojással, bográcsos lecsó kolbásszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bzsike58
Bzsike58 Tue, 2013-10-01 21:26

Kedves V2rider!
Tudom, hogy ízlések és pofonok...., de főképpen a színhatás miatt megszórnám egy evőkanál őrölt pirospaprikával és a só helyett darált sós paprikát tennék bele. No ez azért már kekeckedés tőlem. További jó recepteket kívánok:
Zoli

V2rider
V2rider / V2rider Thu, 2013-10-03 20:36

Szia Zoli!
Nem rakok bele pirospaprikát,mert a kolbászban úgyis van,a kép mobillal készült,nem adja vissza az eredeti színeket,persze nem olyan piros így sem,mintha közvetlenül az ételbe kerülne.

506
paprika 1 kg
paradicsom 1 kg
vöröshagyma 1 nagy db
kolbász 40 dkg
tojás 10 db
disznózsír 1 ek
0 ízlés szerint