Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos paprikával töltött hústekercs

Tojásos paprikával töltött hústekercs
Tojásos paprikával töltött hústekercs
90 perc / előkészület: 40 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy szlovák újságban találtam. Érdekesnek találtam, és elkészítettem. Nagy sikert aratott a családomnál, azóta többször is elkészítettem.

A színes paprika gyönyörűen mutat  a tekercsben.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A tekercs alá nem kell zsiradék, elég csak mustárral bekenni. Ebből a mennyiségből én 2 kisebb tekercset készítek. Frissen és másnap is finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először is a húst összekeverjük a sóval, a borssal, a joghurttal, és hűtőben pihentetjük.
  2. A hagymát kockára vágjuk, és olajon megfonnyasztjuk, a paprikát hozzáaadjuk, és tovább sütjük.
  3. Közben a tojásokat elhabarjuk, és amikor a paprika majdnem kész, ráöntjük a tojást, és megsütjük.
  4. A húst olajos alufólián szétnyomkodjuk, rárakjuk a szalámit, és erre jön a tojásos paprika.
  5. Feltekerjük, és áthelyezzük a tepsibe.
  6. A tekercs tetejét vastagon megkenjük mustárral, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 704
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
konyha: szlovák
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paprikás-mustáros töltött hústekercs, tojásos krémmel töltött húsrolád

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

900
darált sertéshús 1.5 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
joghurt 150 g
vöröshagyma 1 közepes db
paprika 3 közepes db
tojás 4 db
napraforgó olaj 1 ek
sonkásszalámi 20 dkg
mustár 1 ek