Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos uborkasaláta retekkel

Tojásos uborkasaláta retekkel
Tojásos uborkasaláta retekkel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátát tegyük pár órára a hűtőbe, hogy jól lehűljön. Sült húsok mellé köretként is kitűnő. A salátához keverhetünk vékonyra gyalult, nyári káposztát is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkát megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. A retket megtisztítjuk, mossuk, vékony szeletekre vágjuk. A tojást meghámozzuk, apróra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. Az öntethez a majonézt simára kavarjuk a mustárral, ecettel, olajjal, joghurttal és a kaporral. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. Az öntetet a salátára öntjük, jó elkeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 786
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

reteksaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

251
kígyóuborka 1 db
retek 250 g
főtt tojás 4 db
majonéz 3 ek
mustár 0.5 ek
görög joghurt 200 g
fehér balzsamecet 1 ek
olívaolaj 2 ek
kapor 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint