Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tőkehal póréhagymamártással

Tőkehal póréhagymamártással
Tőkehal póréhagymamártással
50 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A halakkal úgy vagyok, mint a hétfő reggelekkel - akárhogy próbálkozom, nem tudom őket megszeretni. Ez alól egyetlen kivétel van, a foltos tőkehal, ugyanis azt nagyon szeretem. Bár az nehezen beszerezhető Magyarországon, a recept tőkehallal is ugyanolyan jól működik, le lett tesztelve. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat befűszerezzük rozmaringgal, sóval és borssal, és sütőben készre sütjük.
  2. A vajat felolvasztjuk, beleszórjuk a félkarikákra vágott hagymát, és megfonnyasztjuk. Mikor a hagyma megpuhult, felöntjük a borral, és hagyjuk, hogy elpárologjon. Ezt követően fűszerezzük sóval és borssal, és felöntjük tejszínnel.
  3. Beforraljuk, és még forrón, rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 680
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

A'la Bella

Mióta szakács: 2013.03.17.
75 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres hal tejszínes szósszal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

364
tőkehalfilé 25 dkg
póréhagyma 1 db
vaj 1 ek
félszáraz fehérbor 0.5 dl
főzőtejszín 2.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint