Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tőkehalfilé fűszeres panírban sütve

Tőkehalfilé fűszeres panírban sütve
Tőkehalfilé fűszeres panírban sütve
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elérhető áron is készíthetünk hétköznapi ebédre halat.

hozzávalók / 2 adag

A halhoz

A fűszeres morzsához

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A panírhoz a morzsába keverjük a sót, borsot, apróra vágott fűszereket, a bazsalikomot, a petrezselymet, a chilit is. A parmezánt lereszelve hozzákeverjük és a szintén reszelt fokhagymát is.
  2. A halat, ami ez esetben 4 darabból áll, felvert tojásba, majd lisztbe, újra tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk. Tepsibe alufóliára helyezzünk sorba mind a négy darabot. Meglocsoljuk olívával.
  3. A sütőt 200 fokra melegítjük, és pirosra sütjük a halat, amit egyszer megfordítunk sütés közben.
  4. Petrezselymes rizs és majonéz illik hozzá.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x34 cm
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 610
elküldve: 3
receptkönyvben: 65
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
311 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott tőkehal, tőkehal fűszeres parmezános bundában, tőkehal panírozva

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsuzsamama56
Zsuzsamama56 / zsuzsamama56 Tue, 2013-04-09 18:35

Igen,annyit használok fel,de ha megmarad,mélyhűtőbe teszem,a legközelebbi felhasználásig.Így tanultam,és bevált.

1618
tőkehalfilé 40 dkg
0 ízlés szerint
tojás 2 db
finomliszt 10 dkg
olívaolaj 3 ek
zsemlemorzsa 50 dkg
1 kk
bors 1 csipet
parmezán sajt 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 0.5 csokor
petrezselyem 0.5 csokor
chili 1 tk