Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tőkehalfilé szezámos bundában

Tőkehalfilé szezámos bundában
Tőkehalfilé szezámos bundában
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pirult szezámmag isteni finom lesz a sült halon. A férjuram meg is jegyezte, hogy neki "nagyon bejön"!!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A hal ősidők óta az emberiség fontos tápláléka. A halnak rendkívül kedvező a tápanyag-összetétele: sok fehérjét tartalmaz, könnyen emészthető, és olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az érelmeszesedés, az agyvérzés, az infarktus és a daganatos betegségek megelőzésében.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat mosás után sózzuk, borsozzuk.
  2. Lisztbe, tojásba mártjuk, majd kevés zsemlemorzsát elkeverünk szezámmaggal és abba is belemártjuk a halunkat. Meleg olajban barnára sütjük.
  3. Kukoricás rizzsel tálaljuk.
     
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 23 983
elküldve: 1
receptkönyvben: 148
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
724 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rántott tőkehal, szezámos halfilé rántva, rántott hal szezámmagos bundában

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Sat, 2014-08-09 12:19

Ma ez készült ebédre és nekünk is bejött... :) Köszi!

297
tőkehalfilé 400 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
zsemlemorzsa 0.5 bögre
szezámmag 1 ek
finomliszt 0.5 bögre
napraforgó olaj 4 ek