Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökéletes rosé kacsamell

Tökéletes rosé kacsamell
Tökéletes rosé kacsamell
22 perc / előkészület: 2 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Omlós, tökéletes kacsamell, és csak egy kis odafigyelés kell hozzá!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt káposzta és burgonya illik hozzá.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kacsamellet deszkára tesszük, és éles késsel beirdaljuk a bőrét, vigyázva, hogy a kacsamellet ne vágjuk meg.
  2. 15 percig pihentetjük, majd mindkét oldalukat sózzuk és borsozzuk.
  3. A bőrös felükkel lefelé serpenyőbe tesszük, és közepes lángon 5 percig sütjük. megfordítjuk, és így is sütjük 5 percig. Előmelegített sütőbe tesszük a serpenyővel együtt és 160 fokon sütjük 15 percig.
  4. Rácsra tesszük, kb. 15 percre, félidőben egyszer megfordítjuk, majd éles késsel felszeleteljük. Nagyszemű tengeri sóval megszórjuk.
  • sütési hőfok: 160°C
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 19 926
elküldve: 0
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
963 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rosé kacsamell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

135
kacsamell 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint