Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökleves hokkaido tökből

Tökleves hokkaido tökből
Tökleves hokkaido tökből
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nemcsak mutatós, de finom is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tököt kettévágjuk, kivesszük a magját. A többit héjastól kockákra vágjuk. A hagymát felszeleteljük.
  2. 6 dl vízben, leveskocka hozzáadásával puhára pároljuk, botmixerrel pépesítjük.
  3. Hozzáadjuk a főzőtejszínt (keveset félreteszünk a díszítéshez), felforraljuk. 
  4. Levesgyönggyel, pirított vöröshagymával, tökmagolajjal, tejszínnel tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 38 027
elküldve: 2
receptkönyvben: 32
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: osztrák
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes tökleves, hokkaido tökleves, hagymás tökleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

313
hokkaido tök 1 kg
póréhagyma 0.8 db
leveskocka 1 db
fehér bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 200 ml
tökmagolaj 4 ek
levesgyöngy 5 dkg
sült hagyma 1 dkg