Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökmagolajos céklakrémleves

Tökmagolajos céklakrémleves
Tökmagolajos céklakrémleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden panaszt gyógyító leves.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Alaposan megmosott, kis kockára vágott almát, céklát és édesburgonyát a felhevített tökmagolajon dinszteljük pár percig, majd felöntjük az alaplével, fűszerezzük. Fedő alatt takarék lángon puhára főzzük.
  2. Botmixszerrel pürésítjük, és másik fazékba átszűrjük. Hozzákeverjük a görög joghurtot, és összeforraljuk. Kész.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 813
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szlovák
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

céklaleves, joghurtos céklás krémleves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

193
cékla 3 db
alma 3 közepes db
édesburgonya 1 db
görög joghurt 250 ml
zöldség alaplé 2 dl
tökmagolaj 3 ek
bazsalikom 1 ek
rozmaring 1 szál
petrezselyem 1 ek
0.5 ek
bors 0 ízlés szerint