Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökmagos burgonyabundában sült csirkemell

Tökmagos burgonyabundában sült csirkemell
Tökmagos burgonyabundában sült csirkemell
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a tökmagos ételeket. Bármilyen salátára is teszek tökmagolajat.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Héjastól félig megfőzzük a burgonyát, megpucoljuk, és teljesen kihűtjük.
  2. A csirkemellet felszeleteljük, és sóval megszórjuk.
  3. A tökmag felét ledaráljuk.
  4. Összekeverjük a tejet a tojással, liszttel és a darált tökmaggal, sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük.
  5. A meghámozott burgonyát nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és a masszába keverjük.
  6. A húst belemártjuk a masszába, majd belenyomkodjuk az egészbe hagyott tökmagba, és bő, forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 706
elküldve: 1
receptkönyvben: 54
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tökmagos bundás hús, burgonyabundás tökmagos csirkemell, csirkemell tökmagos burgonyabundában

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

484
csirkemell filé 80 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 4 csapott ek
burgonya 3 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tökmag 10 dkg
tojás 2 db
tej 2 dl
bors 0 ízlés szerint