Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tökös subji

Tökös subji
Tökös subji
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy nagyon egyszerű, párolt subji, és a fűszerezésének köszönhetően nagyon ízletes is. Az állaga nagyon puha, omlós.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel vagy chapatival tálalhatod.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg a tököt és hámozzuk meg, majd vágjuk 2,5 cm-es kockákra. Felvágva kb. 4 csésze tökre lesz szükségünk.
  2. Melegítsünk fel egy edényt közepes lángon, adjuk hozzá a ghít, és utána a köményt, a mustármagot és a hinget. Egy pillanat alatt, ahogy a magok kipattognak, adjuk hozzá a curry levelet, kurkumát, a chilit, és keverjük hozzá a felkockázott tököt. Sózzuk meg, és adjuk hozzá a vizet. Jól keverjük össze, és tegyünk rá egy fedőt - annyira, hogy maradjon egy kis rész, ahol a gőz el tud távozni. Majd tegyük takarékra a lángot.
  3. Főzzük, amíg meg nem puhul (kb. 25 perc).

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 569
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vitai Kati

Mióta szakács: 2016.02.19.
92 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: indiai
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Tökös subji - indiai fűszeres zöldséges főétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

145
sütőtök 1 kg
ghee 2 ek
római kömény 1 teáskanál
mustármag 1 teáskanál
aszatgyanta 1 csipet
curry levél 4 db
chili 1 db
víz 2.4 dl
kurkuma 1 teáskanál
1 teáskanál