Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött alma dióval

Töltött alma dióval
Töltött alma dióval
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezek az alapanyagok voltak itthon, ezt alkottam belőle. Isteni finom.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Szerintem ez egy embernek nem elég. (legalábbis nekem) Legközelebb kettő vagy akár három töltött almát is csinálok magamnak.:)
 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a diót a margarinnal, fűszerekkel, rumaromával.
  2. Az alma tetejét levágjuk, kivágjuk belőle a csutkát.
  3. Beltöltjük a diós masszát.
  4. Mielőtt rátennénk a "sipkát" megkenjük lekvárral. A  "sipka" tetejére kerül a méz.
  5. 3-as fokozaton kb. 20-30 percig sütjük. Melegen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 547
elküldve: 0
receptkönyvben: 110
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárgatulipán

Mióta szakács: 2011.05.08.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

dióval töltött alma, sült alma dióval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

549
alma 1 nagy db
dió 5 dkg
margarin 1 dkg
szegfűszeg 0 ízlés szerint
fahéj 0 ízlés szerint
gyömbér 0 ízlés szerint
szegfűszeg 0 ízlés szerint
rumaroma 10 ml
cukormentes lekvár 1 ek
méz 0.5 teáskanál