Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött bagett

Töltött bagett
Töltött bagett
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Minden jó benne van amit a férjecském szeret! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bagettet hosszában bevágjuk, kikaparjuk a belsejét.
  2. A tehéntúrót a tejföllel, sóval, borssal, kaporral, vöröshagymával összeturmixoljuk.
  3. Az apróra vágott párizsit és házikolbászt belekeverjük, valamint az apróra vágott kaliforniai paprikákból ízlés szerint.
  4. Jól összekeverjük a masszát, s a félbevágott bagettbe tömködjük.
  5. Folpackkal áttekerjük a bagettet, és egy pár óra alatt a hűtőszekrényben összeérleljük, majd szeleteljük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 29 438
elküldve: 2
receptkönyvben: 660
elkészítve: 10/22
Facebookon megjelent: -

szakács

Tünde

Mióta szakács: 2010.10.25.
44 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes

egyéb elnevezések

fűszeres-felvágottas töltött baguett, fűszeres krémtúróval töltött baguett

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Jomagam
Jomagam Wed, 2012-07-11 09:51

Hú de jó, hogy megláttam ezt a receptedet. Már jó pár éve, hogy én is készítettem. Én "Tiroli Vadászkenyér"-ként ismerem, abban eredetileg sonka, színes paprikák és SAVANYÚ UBORKA volt, de én a paprikákat párolt mexikói mixre cseréltem (zöldbab, borsó, kukorica, sárgarépa, kaliforniai paprika). Akármikor csinálom mind a családom, mind barátok, vendékek körében nagyon népszerű. Nagy előnye, hogy előre, akár egy nappal is elkészíthető (sőt jobb is, ha van ideje a hűtőben az ízeknek összeérni).

torpi
torpi Thu, 2010-12-09 13:34

Ez nagyon finom, hasonlty keszitettem mar en is, de ezt is megcsinalom.Most mar csak azt szeretnem megtudni, miert irja ki a nosalty, hogy ha rakattintok barki nevere receptjeit (uram bocsa szeretnem)megnegnezi, (nincs megfelelo jogosultsag) a megtekinteshez.Tunde , grtala neked, no meg a nosaltynak, hogy egyre rosszabb a lapjuk es bizony nem a kis szakacsok tehetnek rola.Nem a tartalommal van gond.Valeria

NoSalty
Nosalty / NoSalty Thu, 2011-12-15 17:24

Kedves Torpi,
természetesen bárki korlátlanul bármiféle jogosultság nélkül megtekintheti a recepteket.
További jó böngészést és jó sütést-főzést kívánunk!
NoSalty.hu

sonja17
sonja / sonja17 Wed, 2011-12-14 17:33

elöször olvasd el mégegyszer,mit is irtál.Ha a saját irásodat megérted,"gratula"
A Nosalty oldalát nem kötelezö olvasnod,ezért ne kritizáld!
Menj más " fözö" oldalra.Biztos levágtad,hogy százezrek vannak itt.Szerinted miért?
Üdv

678
bagett 50 dkg
tehéntúró 25 dkg
piros kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
kapor 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes fej
tejföl 2 ek
párizsi 10 dkg
lángolt kolbász 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint