Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött csirkemell burgonya ágyon

Töltött csirkemell burgonya ágyon
Töltött csirkemell burgonya ágyon
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy éjszakás műszakom alatt volt egy kis időm azon gondolkodni, hogy mit is kellene másnap ennünk... Hát ez lett belőle!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kb. 3 literes jénai tálat vékonyan kiolajozunk. A hagymát és a burgonyát felkarikázzuk, és a jénai tálba halmozzuk.
  2. A csirkemellet apróbb darabokra vágjuk (kb. 3x3 cm). Lyukat vágunk a közepébe, amibe beleteszünk 1 szem olajbogyót, és egy kisebb kocka feta sajtot. Ezután betekerjük őket 1-1 szelet bacon-be, és mehet a burgonya/hagyma ágyra.
  3. Letakarjuk alufóliával, és 180 C°-on megsütjük. Mikor már megpuhult a csirkemell, levesszük róla az alufóliát, hogy kicsit megpiruljon.
  4. (Ha marad ki egy kis feta sajtunk, azt díszítésképpen a tetejére kockázhatjuk.)
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 413
elküldve: 2
receptkönyvben: 79
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Ildi

Mióta szakács: 2010.07.30.
7 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

göngyölt csirkemell falatok burgonya ágyon, baconba göngyölt csirkemell, feta sajttal töltött göngyölt csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

930
csirkemell filé 100 dkg
olajbogyó 10 dkg
feta sajt 25 dkg
bacon 30 dkg
napraforgó olaj 2 ek
burgonya 5 közepes db
vöröshagyma 2 nagy db