Élvezet dolgozni egy szép nagy dagadóval, amibe belegyömöszöljük a tölteléket. A sárgarépa édessége és a savanyú káposzta savanyúsága pompás ízkombinációt alkot! Utána egy pohár Juhfark vagy egy Kéknyelű...
Élvezet dolgozni egy szép nagy dagadóval, amibe belegyömöszöljük a tölteléket. A sárgarépa édessége és a savanyú káposzta savanyúsága pompás ízkombinációt alkot! Utána egy pohár Juhfark vagy egy Kéknyelű...
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (4)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. szeptember 14-én kiemeltük cikkünkben: Ízletes malacságok húsimádóknak
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. december 28-án kiemeltük cikkünkben: 13 újévköszöntő savanyú káposztás étel
Üdvözlettel, NoSalty
Szia, Hajni! Várom a híreket, hogyan sikerült! üdvözlettel. bs
Kedves Buza Sándor!
Nagyon finom lehet ez a" húsban hús " étel,a zacskóban sütést egyébként is preferálom,plusz praktikus,mert a köret egyben sül a hússal.Elkészítés tervbe véve,üdvözlettel:Hajni