Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött dagadó egyszerűen

Töltött dagadó egyszerűen
Töltött dagadó egyszerűen
105 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A világ legegyszerűbben elkészíthető dagadója. Sok receptet kerestem dagadóhoz az interneten, de mind gombás, májas vagy egyéb olyan ízesítésű volt, amit a család minimum 1 tagja nem szeret. 
Így hát tojásos dagadó készült. Nem sok előkészületet igényel, mégis nagyon finom!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ha leleményesek voltunk, akkor már a hentesnek szóltunk, hogy vágja ki a zsebecskét a húson, amibe tölteni tudunk, ha nem, akkor ezt most meg kell tennünk, mielőtt bármihez is hozzákezdenénk!
  2. 10 tojást megfőzünk, majd ha kész, megpucoljuk és kockákra vágjuk.
  3. Hozzákeverjük a fűszereket, majd 2 nyers tojással egybegyúrjuk. Ezt a masszát töltjük a dagadóba.
  4. A húst tepsibe fektetjük, előmelegített sütőbe toljuk, és 1 órát fólia alatt, majd 20 percet fólia nélkül kis lángon megsütjük.
  5. Krumplipürével tálaljuk. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 394
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Riel

Mióta szakács: 2014.05.05.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tojással töltött dagadó, egyszerű töltött hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

923
sertésdagadó 1 kg
tojás 12 db
petrezselyem 1 csokor
fokhagymapor 2 kk
fűszerpaprika 2 teáskanál