Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött dagadó Helga konyhájából

Töltött dagadó Helga konyhájából
Töltött dagadó Helga konyhájából
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen majonézes salátákkal is tálalhatjuk.

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dagadóba késünk és kezünk segítségével lyukat készítünk.
  2. A hagymákat apróra vágjuk, és zsíron megpirítjuk.
  3. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Összekeverjük a tojásokkal, apróra vágott petrezselyemmel, fűszerekkel, hagymával.
  4. Egy magas falú sütőedényt kizsírozunk.
  5. A dagadó belsejébe töltjük a tölteléket. Hústűvel összetűzzük a nyílást. Körbe megsózzuk, tetejére köményt szórunk, kevés vizet öntünk alá, belehelyezzük az edénybe, és lefedjük.
  6. Megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 836
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
alkalom: karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

töltött dagadó, töltött sertésdagadó, zsemletöltelékes sertésdagadó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

780
sertésdagadó 1.2 kg
2 ek
köménymag 1 ek
zsemle 8 db
tojás 8 db
vöröshagyma 2 nagy fej
fokhagyma 5 gerezd
sertészsír 2 ek
ételízesítő 2 ek
bors 1 kk
majoranna 2 kk
petrezselyem 1 csokor
víz 2 dl