Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött földieper

Töltött földieper
Töltött földieper
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A helyzet az, hogy imádom az epret (ami egyébként szamóca), és nem bírtam ki, amíg a saját palántáim termést hoznak, így vettem egy dobozkával, és nekiláttam alkotni. Tölteléknek nem muszáj csokoládé, de ha annál maradunk, akkor minimum 60%-os legyen, lehet tejszínhab, puding, ami szerintünk illik hozzá.

hozzávalók / 2 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg az epret, és vágjuk ki a csumáját, (ha szeretnénk, hogy megálljon a lábán akkor egy kicsit a végéből is csippentsünk le.)
  2. A csokoládét vízgőz fölött olvasszuk meg.
  3. Az olvadt csokit kanalazzuk a lyukakba, ha még marad, belemárthatjuk a végeket, és csoki talpakon fognak állni, ehhez egy hideg, kicsit nedves üveg vagy porcelántál lehet a segítségünkre.
  4. Tegyük hűtőbe, hogy megdermedjen.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 847
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

DoriNana

Mióta szakács: 2014.05.01.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokis eper, csokival töltött eper, eper csokival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

311
szamóca 250 g
étcsokoládé 100 g