Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött francia kenyér fzizu konyhájából

Töltött francia kenyér fzizu konyhájából
Töltött francia kenyér fzizu konyhájából
40 perc / előkészület: 25 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám mesélte, akinek egy munkatársunk mesélte, hogy szoktak ilyet vacsorára enni. Gyorsan megvan, és nem a megszokott szendvicsfajta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret négy felé vágjuk, kanállal vagy kézzel kiszedegetjük a belsejét.
  2. A darált húst összekeverjük a sóval, borssal, apróra vágott hagymával, fokhagymával, tojással, kukoricával, reszelt sajt egy részével. Belemorzsoljuk a kiszedett kenyérbél egy részét.
  3. Beletöltjük a kenyerekbe a tölteléket. (Én egy zacskóba tettem, aminek levágtam a sarkát.)
  4. Tetejét megkenjük tejföllel, és megszórjuk a maradék sajttal.
  5. Pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 047
elküldve: 4
receptkönyvben: 54
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

fzizu

Mióta szakács: 2011.11.21.
66 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

töltött melegszendvics, töltött bagett, kukoricás melegszendvics löncshússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

731
bagett 50 dkg
löncshús 20 dkg
tojás 1 db
sajt 20 dkg
csemegekukorica 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
tejföl 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint