Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött gomba Nagymama receptjeitől

Töltött gomba Nagymama receptjeitől
Töltött gomba Nagymama receptjeitől
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a gombát, mert rengeteg elkészítési módja van. Isteni levesalapanyag, nagyon finom húsok mellé, grillezve, de talán töltve a legjobb! Most egy paradicsomos-darált húsos verzió készült belőle :)

hozzávalók / 3 adag

Előkészítés - bolognai szósz

Sütés

Szólj hozzá!

elkészítés

Előkészítés - bolognai szósz

  1. Egy klasszikus bolognai szószt készítünk. A zöldségeket apróra daraboljuk, majd olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst.
  2. Miután a hús kifehéredett, fűszerezzük, felöntjük a vörösborral, és fedő alatt pároljuk tovább.
  3. Végül hozzáadjuk a paradicsompürét (aki szeretne, adhat hozzá egy pici cukrot is).

Sütés

  1. A gombákat megmossuk, sózzuk, és megtöltjük a húsos raguval.
  2. Tepsibe fektetjük őket, alá egy pici vizet öntünk, és fólia alatt 200 fokon sütjük, amíg a gomba meg nem puhul.
  3. Ezután levesszük a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal, és addig sütjük tovább, amíg a sajt meg nem pirult a tetején.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 60
össznézettség: 34 104
elküldve: 1
receptkönyvben: 61
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

bolognai töltött gomba, sült gomba töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

530
darált sertéshús 30 dkg
vöröshagyma 1 db
sárgarépa 1 db
fehérrépa 1 db
halványító zeller 1 közepes szár
vörösbor 1 dl
olívaolaj 3 ek
sűrített paradicsom 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
csiperkegomba 6 nagy db
víz 1 dl
0 ízlés szerint
sajt 15 dkg