Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött gombafejek szalonnába tekerve

Töltött gombafejek szalonnába tekerve
Töltött gombafejek szalonnába tekerve
30 perc / előkészület: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem kell sózni, mert a szalonna önmagában is sós.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megtisztítjuk, kivesszük és felaprítjuk a szárukat.
  2. Egy tálban összekeverjük az áztatott kenyeret, petrezselyemzöldet, sonkát (vagy amit akarunk) és a gomba szárát.
  3. Ezt beletöltjük a gombafejekbe, 2 szelet szalonnával vagy baconnel áttekerjük, és olajjal kikent tepsire helyezzük.
  4. 20-30 perc alatt aranyszínűre, ropogósra sütjük előmelegített sütőben.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 512
elküldve: 4
receptkönyvben: 282
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: 1

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött gomba baconköpenyben, szalonnába burkolt töltött gomba, töltött gombafejek baconburokban

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

manna113
manna113 Fri, 2011-03-04 17:29

Szia!
Épp a sütőben van. Ma készítem másodszor ezt a finomságot. :)
Kösz a receptet!!
Üdvözlettel: manna113

hapici
hapici / hapici Sat, 2010-09-04 18:44

Hát, ez istenien néz ki, nagyon finom lehet, feltétlenül kipróbálom mielőbb. Gratulálok.

258
gomba 4 nagy db
bacon 8 szelet
kenyér 2 szelet
sonka 10 dkg
petrezselyem 1 csokor