Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött kenyér Jacqueline konyhájából

Töltött kenyér Jacqueline konyhájából
Töltött kenyér Jacqueline konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A petrezselymes-fokhagymás vajjal jól kenjük meg, mert különben száraz lesz a kenyér.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret bevagdossuk a képen látható módon.
  2. A vajat felolvasztjuk, a petrezselymet belevagdossuk, és a fokhagymát is belenyomjuk. Ezzel kenjük meg a kis réseket, bőségesen.
  3. A sonkát, sajtot, póréhagymát összevagdossuk, és beletömködjük a résekbe.
  4. Majd a sütőbe tesszük, míg meg nem pirul a kenyér.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 905
elküldve: 0
receptkönyvben: 133
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Jacqueline

Mióta szakács: 2011.04.13.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

sonkával és sajttal töltött kenyér, fűszervajas kenyér sonkás sajtos töltelékkel

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vemmy
vemmy Sun, 2013-02-10 22:04

mi ezt társaság kenyerének hívjuk.összeül a társaság,hamar valami fincsit. mikor kész, be a társaság közé a kenyeret és törve, vagy kinek hogy, a társaság együtt, "egy tálból" falatozik
az alapanyagok kikerülnek a hűtőből, kamrából, gyors, egyszerű és nagyszerű-en finom.
mehet tovább az activity parti. :D

szépróza
szépróza / szépróza Fri, 2013-02-08 12:35

fúúúú, hát ez tényleg nagyon szép, és biztos finom is :-)
csak az merült fel bennem, hogy ezt hogy lehet enni? a bevagdosás mentén vágod fel? vagy töröd?
köszi :-)

1401
kenyér 2 kg
vaj 2 ek
petrezselyem 0.5 csokor
fokhagyma 3 gerezd
sonka 25 dkg
sajt 25 dkg
póréhagyma 3 db