Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött krumpli Kókuszos Lány konyhájából

Töltött krumpli Kókuszos Lány konyhájából
Töltött krumpli Kókuszos Lány konyhájából
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Több külföldi képen láttam már, de receptet sosem néztem hozzá, mert én elég egyértelműnek látom a kivitelezést.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát előfőzzük (sót is teszünk a vízbe) tíz percig. Lehűtjük, majd bevagdossuk óvatosan.
  2. Tepsire tesszük, és a bevagdosott részeket megtöltjük a felkockázott sajttal, baconnal és a feldarabolt hagymával.
  3. Megszórjuk rozmaringgal, fűszersóval, sóval, meglocsoljuk olajjal, és betesszük a sütőbe.
  4. 40 perc legalább kell neki közepes hőfokon. Néha nem árt kóstolgatni egy kis szelet krumplit, hogy elég puha-e.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 28 731
elküldve: 4
receptkönyvben: 458
elkészítve: 19/19
Facebookon megjelent: 4

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: töltött zöldség
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal-baconnal töltött krumpli, csőben sült töltött burgonya, hagymás-szalonnás-sajtos töltött krumpli

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

872
burgonya 1 kg
sajt 15 dkg
bacon 10 szelet
lila hagyma 1 közepes db
rozmaring 2 szál
fűszersó 3 kávéskanál
3 kávéskanál
napraforgó olaj 1 dl