Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött padlizsán Györgyi konyhájából

Töltött padlizsán Györgyi konyhájából
Töltött padlizsán Györgyi konyhájából
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem a padlizsánt.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vasárnapi ebédnek is kitűnő.

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A padlizsánt meghámozzuk, kettévágjuk és kikaparjuk a belsejét.

  2. A darált húst olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fűszereket, és az apróra vágott hagymát.

  3. Ételízesítővel ízesítjük a padlizsánt, és megtöltjük a hússal.

  4. Rátesszük a tejfölt és a reszelt sajtot.

  5. Sütőben készre sütjük, kb. 1 óra alatt.


 

  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 167
elküldve: 9
receptkönyvben: 58
elkészítve: 1/5
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

hússal töltött padlizsán, padlizsán töltve, húsos-sajtos rakott padlizsán

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

461
padlizsán 1 db
darált sertéshús 50 dkg
tejföl 15 dkg
trappista sajt 15 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 csipet
vöröshagyma 1 kis fej