Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött padlizsán Icu Mama konyhájából

Töltött padlizsán Icu Mama konyhájából
Töltött padlizsán Icu Mama konyhájából
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az itthon "talált" hozzávalókból próbáltam kihozni a legegészségesebb fogást.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tölteléknek valókat apró darabokba vágjuk (paprika, paradicsom). A padlizsánt kivájjuk, hogy jó sok töltelék férjen bele.
  2. A tölteléknek valókat egy nagy tálba összedolgozzuk (paradicsom, paprika, mexikói zöldségkeverék, darált hús, fűszerek).
  3. A megtöltött padlizsánokat tepsibe fektetjük, letakarva közepes lángon (180 fokon) kb. 40 percig, amíg megpuhul a hús, sütjük.
  4. Mielőtt teljesen elkészülne, levesszük az alufóliát, a padlizsánok tetejét megszórjuk a reszelt sajttal.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 153
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Icu Mama

Mióta szakács: 2014.09.29.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

darált húsos töltött padlizsán, húsos-mexikói keverékes töltött padlizsán, húsos-sajtos-zöldséges töltött padlizsán

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

515
padlizsán 2 db
paradicsom 4 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
zöld kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
mexikói keverék 250 g
darált sertéshús 50 dkg
tojás 2 db
ételízesítő 1 ek
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
trappista sajt 10 dkg