Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött padlizsán párolt zöldbabbal

Töltött padlizsán párolt zöldbabbal
Töltött padlizsán párolt zöldbabbal
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Padlizsán és zöldbab imádat könnyű étel formájában.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst félig megfőzzük bazsalikommal, sóval, borssal.
  2. Félbevágjuk a padlizsánt, kikanalazzuk a padlizsán magházát.
  3. A főtt tojást és a paprikát felaprítjuk.
  4. Megtöltjük a padlizsánt a következő sorrendben: hús, tojás, paprika, sajt.
  5. Ezt előmelegített sütőbe tesszük.
  6. Vajat rakunk serpenyőbe, ezen megpároljuk a zöldbabot egy nagyon kevés sóval.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 300
elküldve: 1
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

petione

Mióta szakács: 2013.04.02.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

húsos padlizsánhajó, padlizsán darált hússal töltve, töltött padlizsán zöldbab körettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1132
padlizsán 3 db
főtt tojás 3 db
piros kaliforniai paprika 0.5 közepes db
darált sertéshús 0.4 kg
trappista sajt 15 dkg
zöldbab 20 dkg
vaj 50 g