Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött pisztráng

Töltött pisztráng
Töltött pisztráng
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy kedves ismerősömtől tanultam, ő a szabadban, szénen sütötte, a halakat egyenként fóliába csomagolva, azért úgy az igazi, de így sem utolsó:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a vajat, apróra vágott hagymát, sárgarépakockákat, zúzott fokhagymát, petrezselymet, mustárt, sózzuk, borsozzuk.
  2. Az előre alaposan megtisztított, besózott, borsozott halakat megtöltjük ezzel a keverékkel.
  3. Egy tepsi aljába helyezzük a vékony szalonnaszeleteket, rájuk rakjuk a töltött pisztrángokat, amiket meglocsolunk kevés olajjal.
  4. A halakat befedjük paradicsom-  illetve citromkarikákkal.
  5. A tepsit lefedjük fóliával, majd előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, utána levesszük a fóliát és még hagyjuk 5-10 percig, hogy piruljon meg szépen.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 12 219
elküldve: 1
receptkönyvben: 74
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Kattika

Mióta szakács: 2011.11.07.
126 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres vajjal töltött pisztráng, töltött hal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

439
pisztráng 80 dkg
lila hagyma 1 kis fej
sárgarépa 1 kis db
fokhagyma 2 gerezd
vaj 1 ek
mustár 2 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
citrom 1 db
paradicsom 1 db
bacon 10 szelet
napraforgó olaj 2 ek