Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött pitakenyér libanoni módra

Töltött pitakenyér libanoni módra
Töltött pitakenyér libanoni módra
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuper könnyű recept, a petrezselyem ad neki igazán jó ízt. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a darált húst a fűszerekkel, finomra vágott petrezselyemmel, lereszelt vöröshagymával és fokhagymával.
  2. A pitát négy szeletre vágjuk (ha kisebb pitáink vannak, akkor felezzük), és betöltjük a húsos keverékkel. Olívaolajjal kenjük be mindkét oldalukat. 180 fokon 20 percet süssük.
  3. Joghurttal, fokhagymás tejföllel, salátával kínáljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 639
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült pita töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

457
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
darált marhahús 500 g
pita 4 db
petrezselyem 1 csokor
cayenne bors 1 kk
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek