Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött pizza buci

Töltött pizza buci
Töltött pizza buci
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Különleges story nincs, kézbe vehető, könnyebb fogyasztani, és elcsomagolni is. :)

hozzávalók / 2 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet összemorzsoljuk az élesztővel, hozzáadjuk a sót, cukrot, olajat, majd annyi langyos vizet, hogy nyújtható tésztát kapjunk. (Az élesztőt nem kell külön felfuttatni!)
  2. Letépünk egy maroknyi tésztát, gombócot formálunk belőle, és lisztezett deszkán kinyújtjuk. 
  3. Megkenjük a közepét a pizzakrémmel úgy, hogy a széleit ne kenjük össze.
  4. Megtöltjük a bucik közepét, majd félbehajtjuk őket, és a széleit felnyomkodjuk.
  5. Tepsibe helyezzük, a tetejüket megkenjük tojással, és 150 fokon 20 perc alatt készre sütjük őket.
  • sütési hőfok: 150°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 9 080
elküldve: 2
receptkönyvben: 112
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

DorkaD

Mióta szakács: 2012.05.10.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: pizza
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

pói pizza buci, töltött kelt buci, pizzatöltelékes buci

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1221
finomliszt 50 dkg
élesztő 5 dkg
1 kk
cukor 0.5 teáskanál
olívaolaj 2 ek
víz 1 dl
tojás 1 db
sajt 5 dkg
gomba 10 dkg
pizzaszósz 2 ek
virsli 5 dkg