Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött pulykamedalion

Töltött pulykamedalion
Töltött pulykamedalion
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pulykahúsok közül ez a kedvencem, sokkal ízletesebb és finomabb rostú, mint a mell. Rengeteg mindennel meg lehet tölteni, a túrótól kezdve a füstölt sajtos aszalt szilváig.  Ezért sem lehet megunni.  A formája miatt nem kell sokat vesződni, hogy ki ne folyjon a sajt...

hozzávalók / 4 adag

A pulykához

A panírozáshoz

ajánlat

Hidegen is jól szeletelhető, ezért salátával is kitűnő!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsokat tisztítsuk, és mossuk meg, majd töröljük szárazra.
  2. Éles nagykéssel a húsokba vágjunk zsebet úgy, hogy csak egy kis nyílás legyen.
  3. Töltsük meg az előkészített (gomba, hagyma hámozva, kolbász szeletelve és a sajt kockákra vágva) belevalókkal. A sajt a belsejébe kerüljön, hogy az összetűzésnél ki ne folyjon. Fogvájóval tűzzük össze.
  4. A húsok külsejét sózzuk, borsozzuk, és a szokásos módon panírozzuk. (Én a prézlihez keverek szezámmagot, mert úgy sokkal finomabb!)
  5. Bő olajban, közepes lángon kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 932
elküldve: 1
receptkönyvben: 70
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Dlizzy

Mióta szakács: 2010.04.05.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos-gombás-kolbászos töltött pulykamedalion, töltött pulykamedalion szezámmagos bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1331
pulykahús 1 kg
gomba 8 kis db
vöröshagyma 1 kis fej
sajt 10 dkg
lángolt kolbász 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 dl
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
zsemlemorzsa 10 dkg
szezámmag 1 ek