Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött rántott csirkecomb

Töltött rántott csirkecomb
Töltött rántott csirkecomb
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy sztorit nem lehet hozzá költeni, mint csak annyit, hogy isteni finom. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sonkát és az uborkát nagyon apróra összevágjuk. Hozzáadjuk a reszelt tormát, tejfölt, ízlés szerint sót.
  2. Combokon lévő bőrt ujjukkal fellazítjuk, töltelékkel betöltjük, majd a húst besózzuk.
  3. Megtöltött húst először lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába mártjuk, és forró olajban kisütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 614
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1120 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Királyok csirkecombja, tormás-sonkás tejföllel töltött csirkecomb, töltött csirkecomb rántva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

770
csirkecomb 8 db
sonka 15 dkg
csemegeuborka 3 közepes db
tejföl 2 ek
ecetes torma 1 ek
0 ízlés szerint
tojás 2 db
finomliszt 5 csapott ek
zsemlemorzsa 5 ek