Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött rántott kel egyszerűen

Töltött rántott kel egyszerűen
Töltött rántott kel egyszerűen
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel ezek az alapanyagok voltak itthon, próbáltam kihozni valami finomat belőle. Nem bántam meg, mert nagyon fincsi lett, és a kelkápit nem annyira szerető gyerekeimnek is nagyon ízlett.

hozzávalók / 6 adag

A rántott kelhez

A panírozáshoz

Sütőzsiradék

Minden fázishoz

ajánlat

Én kukoricás rizzsel készítettem, amit megbolondítottam egy kis petrezselyemmel, de bármilyen körettel jó barátságban van, amit hasonló bundázott ételek melé kínálunk. smiley

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kelkáposztát leveleire szedjük, vastag részét elvékonyítjuk, majd forró vízben pár percig előfőzzük. A főzővízhez adhatunk fűszereket is. (Én tettem bele egy kis sót, ételízesítőt, köménymagot és egy kis babérlevelet.)
  2. Lecsöpögtetés után beletesszük a virslit, melléteszünk egy csík sajtot, és szorosan feltekerjük.
  3. A szokásos módon bepanírozzuk, és bő forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 023
elküldve: 3
receptkönyvben: 226
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Geleva

Mióta szakács: 2010.10.06.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

virslis kelkáposzta, virslis-sajtos keltekercs rántva

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

qjudit
qjudit Thu, 2014-01-02 23:11

Nagyon szimpatikus recept, csak egy dolog aggaszt: nem potyog ki a töltelék a panírozáskor?

Geleva
Geleva / Geleva Thu, 2011-11-03 19:26

Kedves Éva-Anyóca!
Örülök, hogy tetszik, bár a kép nem túl előnyös szegénynek (élőben sokkal gusztább).
Azt, hogy mennyi minden történt mióta nem hallottál rólam, azt majd egy másik fórumon elmesélem, ha valóban érdekel.
De végre nem hiába vártál, most itt vagyok és megpróbálom bepótolni az elveszett időt sok-sok finom recepttel és a pöttyökkel.:-)))
Szép estét!
Éva

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2011-11-03 11:01

Kedves Geleva!

Csodás.:-)
Könnyű, gyors,színes, és nagyon finom:-))
Rég láttalak, merre jártál?- vártam a pöttyöket, vártam,vártam.... de végre itt vagy :-)))))
Szép napot kívánok!
Éva-Anyóca

705
kelkáposzta 1 közepes fej
virsli 40 dkg
trappista sajt 30 dkg
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
tej 0.5 dl
zsemlemorzsa 20 dkg