Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött sárgarépa

Töltött sárgarépa
Töltött sárgarépa
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Töltött sárgarépa... Elsőre elég furcsán hangzik, de nagyon finom íze van, megéri kipróbálni. Nagyon finom sült krumplival.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépákat megtisztítjuk, és hosszában kettőbe vágjuk. Felöntjük hideg vízzel, és főzzük.

  2. Mikor felforrt a víz, lefedjük a lábast, és kisebb lángon folytatjuk a főzést, körülbelül 12-15 percig. Végül kivesszük őket, és hűlni hagyjuk.

  3. A savanyú uborkát apró kockákra daraboljuk, majd összekeverjük a reszelt sajttal, majonézzel, citromlével, és ízlés szerint sózzuk.

  4. Egy kiskanállal óvatosan kikaparjuk a sárgarépák közepét, vigyázva, nehogy széttörjenek. Amit kiszedtünk, belekeverjük az elkészített töltelékbe. A kapott masszával töltjük a sárgarépákat.

 

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 843
elküldve: 2
receptkönyvben: 57
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Daniella

Mióta szakács: 2013.02.18.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

majonézes uborkával töltött sárgarépa, uborkával sajttal majonézzel töltött sárgarépa

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

151
sárgarépa 3 nagy db
csemegeuborka 1 db
trappista sajt 4 dkg
majonéz 2 ek
citromlé 1 kk
0 ízlés szerint