Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött sárgarépa ahogy Angie készíti

Töltött sárgarépa ahogy Angie készíti
Töltött sárgarépa ahogy Angie készíti
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját ötlet, készítettem már májpástétommal töltött sárgarépát, most gondoltam, más töltelékkel próbálom, így ez lett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépákat megfőzzük, majd a tetejéről levágunk egy darabot, és kiszedjük-kaparjuk a belsejét.
  2. A lilahagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. A szalámit lereszeljük, a hagymához keverjük, majd a tojást, a krémtúrót, sót és borsot.
  3. Megtöltjük a répákat, rárakjuk a tetejét, és 200 fokon 20-25 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 912
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

töltött sült répa, túrós töltött sárgarépa, szalámis-krémtúrós töltött répa

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

426
sárgarépa 4 nagy db
lila hagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 dl
szalámi 10 dkg
krémtúró 10 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint