Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött tojáscsibék

Töltött tojáscsibék
Töltött tojáscsibék
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hagyományos töltött tojás vidámabb formában, húsvétra.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat megfőzzük. Hideg vízben leöblítjük és megpucoljuk.
  2. Egy éles késsel recés alakban levágjuk a felső harmadát. Érdemes nagyobb tojásokkal dolgozni, különben nehezen tudjuk eltávolítani a sárgáját.
  3. A sárgáját is tálba tesszük, villával jól összetörjük, majd hozzáadjuk a majonézt a tejfölt, a mustárt a sót és a borsot, jól összekeverjük.
  4. A tojáskrémet visszatöltjük a tojás nagyobbik részébe.
  5. Egy kis répaszeletet háromszögekre vágunk, majd a tojáskrémbe tűzzük. Két borsszemet fölé nyomunk szemnek. Ráhelyezzük a kalapot, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 662
elküldve: 0
receptkönyvben: 109
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
950 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

229
tojás 10 db
tejföl 4 ek
majonéz 1 ek
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sárgarépa 0.25 közepes db
bors 10 szem