Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas-babos szósz

Tonhalas-babos szósz
Tonhalas-babos szósz
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy bevásárlóközpontban ettem olyan tonhalas szendvicset, amiben vörösbab és paradicsomszósz volt. Nagyon ízlett, ezért szószként leheltem bele új életet. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Most cukkinivel sült krumplival tálaltam, de tésztával, pirítossal is el tudom képzelni. 

Mehet bele akár kukorica is. Szerintem hidegen sem lehet rossz.

Főtt tojás is illik hozzá, és mint a képről látszik, csemegeuborka is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babkonzervet lábasban megmelegítjük.
  2. Amikor már forró és a bab is puhult picit, hozzáadjuk a lecsepegtetett tonhalkonzerveket. 
  3. Picit összefőzzük, vigyázva, hogy a bab ne főjjön szét.
  4. Tálaláskor reszelt sajttal szórjuk meg.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 689
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

szépróza

Mióta szakács: 2010.08.10.
96 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: tejmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tonhalas bab paradicsomszósszal, vörösbab tonhallal, paradicsomos vörösbab

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

457
vörösbab 400 g
tonhalkonzerv 160 g
füstölt sajt 50 g