Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas babsaláta 2.

Tonhalas babsaláta 2.
Tonhalas babsaláta 2.
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsi fiam kedvéért készült ez a saláta. A gyöngyhagymákat kikerülte benne, de sikere volt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babok és a kukorica levét leöntjük.
  2. Egy tálban összekeverjük a babot, a kukoricát, az apróra vágott kaliforniai paprikát, a félbevágott gyöngyhagymát és az olívabogyót. Sózzuk, borsozzuk. Egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk.
  3. A tohhalat elmorzsoljuk benne. (Az olajat is hozzáadjuk.)
  4. Citromlével ízesítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 9 637
elküldve: 2
receptkönyvben: 156
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kukoricás-színes paprikás babsaláta tonhallal, tonhalas-kukoricás babsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

535
fehérbab 20 dkg
vörösbab 20 dkg
csemegekukorica 20 dkg
tonhalkonzerv 160 g
piros kaliforniai paprika 0.5 közepes db
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olajbogyó 10 db
gyöngyhagyma 30 db
olívaolaj 1 ek