Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas bruschetta

Tonhalas bruschetta
Tonhalas bruschetta
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olaszországban sokat lehet tanulni az egyszerű fogásoktól a különlegességekig, a bruschetta könnyen elkészíthető és finom szendvics.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bagettet szeleteljük fel, és pirítsuk meg minkét oldalát, majd fokhagymával dörzsöljük be az egyik felét.
  2. A lila hagymát pucoljuk meg, és szeleteljük vékony szeletekre.
  3. A tonhalkonzervet bontsuk ki, és az olajat öntsük le róla. A sajtot kis darabokra vágjuk fel.
  4. A paradicsomot magozzuk ki, és vágjuk apró kockára, borsozzuk meg, és apróra vágott bazsalikomot keverjük el benne.
  5. A pirított bagettre halmozzuk fel a paradicsomot, halat, sajtot és a hagymát. Locsoljuk meg kevés pestoval is.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 757
elküldve: 0
receptkönyvben: 108
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

bruschetta tonhallal, tonhalas pirítós

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Sat, 2016-07-16 17:36

Hal-hal-hal...jöhet bárhogy, bármennyi. Remek recept és persze nagyon finom!

336
bagett 12 szelet
tonhalkonzerv 20 dkg
lila hagyma 1 közepes db
paradicsom 6 közepes db
kecskesajt 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 10 levél
négyszínű bors 1 csipet
pesto 1 teáskanál