Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas gombasnack

Tonhalas gombasnack
Tonhalas gombasnack
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy miért készítsük el? Mert szupergyorsan elkészül, és a nyári kánikulában igazán üdítő előétel vagy vendégváró! Kiülünk a teraszra egy hétköznap este, elfelejtjük az aznapi gondokat-bajokat, és csak élvezzük a finom ízeket, esetleg egy pohár borocska társaságában.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A portobello gombákat vastag szeletekre vágjuk.
  2. Felhevített serpenyőben vagy grill lapon sózzuk, borsozzuk, pici olajjal meglocsoljuk a gombaszeleteket, majd 1-1 percig mindkét oldalán átsütjük, hogy kérget kapjon.
  3. Tálra helyezzük, és mindegyik tetejére lazán rászórjuk a tonhalat, az apróra vágott hagymát és a citromszeleteket.
  4. Azonnal fogyasztjuk!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 305
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

gombás tapas, gombás-halas falatkák

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

165
portobello gomba 300 g
lila hagyma 1 közepes db
tonhalkonzerv 200 g
citrom 1 db
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint