Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas kenyérfelfújt főtt tojással

Tonhalas kenyérfelfújt főtt tojással
Tonhalas kenyérfelfújt főtt tojással
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak a szokásos: megmaradt kenyér felhasználására tökéletes opció.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret felkockázzuk. A két tojást, tejet összekeverjük, belereszeljük a parmezánt, sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy hőálló tálat kivajazunk, beleszórjuk a kenyérkockákat, majd ráöntjük a tojásos tejes keveréket. Néhány órára betesszük a hűtőbe (vagy este készítsük el, és akkor mehet egész éjszakára a hűtőbe). Közben kifőzzük a tojásokat, megpucoljuk, felkarikázzuk.
  3. Ha kellőképpen megszívták magukat a kenyérkockák, jöhet a tonhal és a főtt tojás. Kicsit összeforgatjuk őket, és mehet is az előmelegített sütőbe, pirulásig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 240
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Panno

Mióta szakács: 2011.12.22.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalas felfújt, főtt tojásos kenyérpuding, maradékkenyér-mentő halas felfújt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

641
kenyér 30 dkg
tonhalkonzerv 150 g
főtt tojás 4 db
tej 2 dl
tojás 2 db
parmezán sajt 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint