Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas-krémsajtos saláta

Tonhalas-krémsajtos saláta
Tonhalas-krémsajtos saláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Édesanyám névnapjára készítettem a tormás sonkatekercs egyszerűen, és a diós-gesztenyés torta mellé. Az én általam használt alapanyagokból 100 gramm 113 kalóriát tartalmaz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk. A paprikát kicsumázzuk. Az uborkát, a paradicsomot, paprikát feldaraboljuk, az újhagymát felkarikázzuk. A salátát alaposan lerázzuk, megtörölgetjük, és kisebb darabokra tépkedjük.
  2. Egy mélyebb tálba öntjük a tonhalkonzerv tartalmát (olajjal együtt). Hozzákeverjük a zöldfűszeres krémsajtot, a mustárt, a tejfölt. Sózzuk, borsozzuk, édesítjük.
  3. A kaprot leöblítjük, alaposan lerázzuk, felaprítjuk. Belekeverjük a krémsajtos tonhalba.
  4. A mártásba beletesszük a zöldségeket. Alaposan összeforgatjuk. Ha kell, utána ízesítünk.
  5. Hűtőbe tesszük 1-2 órára, majd tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 769
elküldve: 3
receptkönyvben: 52
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhalsaláta, tonhalsaláta zöldfűszeres krémsajttal, krémsajtos tonhalas saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

401
tonhalkonzerv 16 dkg
krémsajt 25 dkg
kígyóuborka 20 dkg
paradicsom 30 dkg
tv paprika 15 dkg
fejessaláta 25 dkg
újhagyma 3 db
kapor 1 csokor
citromlé 1 fél citromból nyert
mustár 2 dkg
tejföl 20 dkg
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
folyékony édesítőszer 8 csepp