Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas madársaláta

Tonhalas madársaláta
Tonhalas madársaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiváló nyáresti vacsorának való, annak, aki szereti a halas ételeket. Balatoni nyaralónkban gyakran készítjük, gyors, egyszerű.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

 Fogyózóknak önmagában, egyébként puha rozskenyérrel, utána hideg laza fröccs vagy egy pohár sör.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lilahagymát felaprítjuk.
  2. A konzerv olaját leszűrjük, a majonézzel és ketchuppal elkeverjük. 
  3. A salátát tálba tesszük, ráöntjük az olajos keveréket és a hagymát, lazán összeforgatjuk.
  4. A tonhalat kis darabokra összetörjük, a salátához keverjük, ízlés szerint kissé megsózzuk. Vigyázat a tonhal sós! 
  5. Letakarva kis időre behűtjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 289
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Gerzsó

Mióta szakács: 2010.01.28.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

madársaláta tonhallal, hagymával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gargoyle
P. / Gargoyle Tue, 2010-08-10 12:52

Személyesen kóstoltuk meg ezt a salit, nagyon szépen köszönjük mégegyszer az ott töltött időt!
Nagyon ízlett, hamarosan, már itthon is el fogjuk készíteni.
Sok puszi!

224
madársaláta 200 g
lila hagyma 0.5 db
tonhalkonzerv 160 g
majonéz 1 ek
ketchup 1 ek
0 ízlés szerint