Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas melegszendvics

Tonhalas melegszendvics
Tonhalas melegszendvics
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a tonhalat, salátában, pizzán és melegszendvicsen is. Ez saját kikísérletezett recept.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra összevágjuk.
  2. Belekeverjük a tonhalat, krémsajtot. Sózzuk, borsozzuk. Hagyjuk állni kb fél órát (ha van időnk).
  3. Megkenjük a kenyereket a masszával. Aki akarja, sajttal megszórhatja a tetejét, de ha nincs az se baj, hiszen van benne bőven.
  • sütési hőfok: 250°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 661
elküldve: 0
receptkönyvben: 141
elkészítve: 6/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Csorbusz

Mióta szakács: 2012.05.30.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tonhalas-sajtos melegszendvics, sajtos melegszendvics tonhalkonzervvel, tonhalas melegszendvics sajtosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

352
tonhalkonzerv 160 g
tömlős krémsajt 10 dkg
lila hagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 5 dkg