Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas penne olívabogyóval

Tonhalas penne olívabogyóval
Tonhalas penne olívabogyóval
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szinte minden hónapban elkészítem ezt a nagyon gyorsan összeállítható tésztát. Ha nincs sok időm főzni, mindig előkerül ez a gyorsan elkészíthető recept.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Ajánlom azoknak, akik szeretnének egy laktató és gyorsan elkészíthető új, ízletes ételt kipróbálni. Nem kell a hozzávalókat hosszasan előkészíteni, tehát kezdő szakácsok is bátran nekivághatnak az elkészítésének.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük meg a tésztát a használati útmutatás szerint, szűrjük le, és öntsük vissza a fazékba, amiben főtt.
  2. Szűrjük le az olívabogyót, a tonhalat, és tegyük hozzá a tésztához.
  3. Öntsük hozzá a paradicsomszószt, és keverjük össze az egészet. Vigyázzunk hogy ne törjük túlságosan össze az amúgy is apró tonhaldarabkákat.
  4. Vajazzunk ki egy jénai tálat, és burítsuk bele a tésztát. Egyengessük el a tálban, és szórjuk a sajtot a tetejére.
  5. Süssük meg. Melegen is, hidegen is nagyon finom.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 426
elküldve: 2
receptkönyvben: 155
elkészítve: 4/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Kazuma

Mióta szakács: 2012.04.05.
3 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült penne, tonhalas olajbogyós tészta, paradicsomos penne tonhallal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

981
penne 1 kg
fekete olajbogyó 20 dkg
tonhalkonzerv 40 dkg
paradicsomszósz 72 dkg
sajt 25 dkg
vaj 1 ek