Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas pogácsa

Tonhalas pogácsa
Tonhalas pogácsa
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik kedvenc Mexikóban tanult ételem lenne ez. Mivel a lányom tej- és tojásallergiás, készítettem már el úgy, hogy csak zsemlemorzsába forgattam bele, úgy sem rossz, nem folyik szét nagyon.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük, majd megpucoljuk.
  2. A tonhalat, sót, borsot, hagymát, petrezselymet és a krumplit egy villával összekeverjük. A krumplit össze kell törni, de azért ne pépes legyen.
  3. Kis gombócokat formázunk.
  4. A gombócokat megforgatjuk a tojásban, majd a zsemlemorzsában.
  5. Serpenyőben kisütjük.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 540
elküldve: 1
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Otika

Mióta szakács: 2014.09.03.
1 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
babakonyha: baba 18-24 hónap
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalfasírt, halpogácsa

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

519
burgonya 3 db
tonhalkonzerv 185 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 kis fej
tojás 1 db
zsemlemorzsa 200 g
napraforgó olaj 2 ek