Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas rántotta 2. - salátával

Tonhalas rántotta 2. - salátával
Tonhalas rántotta 2. - salátával
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk, és serpenyőben kevés olívaoljaon dinszteljük.
  2. A paprikát is felvágjuk (apróra), majd a hagymához adjuk, és puhára dinszteljük.
  3. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és a tonhalat, sót, borsot.
  4. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a tonhalas ragura öntjük.
  5. Tegyünk a serpenyőre fedőt, és addig süssük, amíg nem szilárdul meg a tojás.
  6. A kész omlettet kihűtjük, majd felvágjuk, és a salátával összekeverjük, amire előtte egy kis balzsamecetet és olívaolajat öntöttünk (elhagyható).
  7. Tálaláskor reszelt sajtot szórunk a salátára.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 087
elküldve: 1
receptkönyvben: 103
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

RegiÉva

Mióta szakács: 2011.01.10.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalas omlett friss salátával, zöldséges-tonhala rántotta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

359
vöröshagyma 1 közepes fej
olívaolaj 2 ek
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
sűrített paradicsom 2 dkg
tonhalkonzerv 160 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 4 db
salátakeverék 25 dkg
balzsamecet 1 teáskanál
sajt 16 dkg