Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas "rizottó" hajdinából

Tonhalas "rizottó" hajdinából
Tonhalas "rizottó" hajdinából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Diéta idején sem kell lemondani a jó dolgokról. Egy kis kreativitással pár perc alatt össze lehet dobni bármilyen újragondolt ételt. Aki esetleg arra vetemedne, hogy kipróbálja ezt a kis hajdinás huncutságot, annak nagyon jó étvágyat kívánok hozzá! :)

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hajdinát ajánlatos már előző nap vízbe áztatni. Vagy legalábbis az étel elkészítése előtt pár órával vízbe dobni.
  2. A hajdinát sós vízben megfőzzük, majd amint elkészül, hozzáadjuk a halat és a zöldséget is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 336
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Művészlélek

Mióta szakács: 2018.06.10.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
adag: 1 főre
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges hajdina

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

273
hajdina 30 g
tonhalkonzerv 65 g
zöldborsó-kukorica zöldségkeverék (konzerv) 50 g
víz 0.6 dl
0 ízlés szerint