Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas spárgasaláta

Tonhalas spárgasaláta
Tonhalas spárgasaláta
40 perc / előkészület: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon egyszerű, és finom saláta spárgaszezonra.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgát megtisztítjuk, megfőzzük. Hűlni hagyjuk, és kb. 1-2 cm-es darabokra vágjuk.
  2. A tonhalat lecsepegtetjük, és darabokra tördeljük.
  3. Egy salátástálban elvegyítjük a spárgát a tonhallal.
  4. A citromlevet elkeverjük az olajjal, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a hagymát és a kaprot. Ráöntjük a salátára, és jól összekavarjuk. Ha szükséges, utána ízesítünk.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 100
elküldve: 4
receptkönyvben: 175
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
szezon: tavasz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spárgasaláta tonhallal, citromos-kapros spárgás tonhalsaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

bakiko
bakiko Thu, 2016-03-24 09:34

a kapor nagyon jol illik a tonhalhoz, az utobbi idoben kicsit hatterbe szorult, szerintem nem kell mindenbe oreganot vagy bazsalikomot tenni

Neola
Neola Sun, 2012-04-29 00:00

Szupi lett a sali! Nem vendégvárós az illata miatt,de nekünk nagyon ízlett! :) Köszi a receptet! ;)

glaser
Glaser / glaser Wed, 2010-06-16 14:01

En a petrezselymet vagy bazsalikomaot ajanlanam, de ki lehet probalni oreganoval is.

285
fehér spárga 250 g
tonhalkonzerv 160 g
vöröshagyma 1 db
olajbogyó 10 db
kapor 2 ek
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint