Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas tészta Luna konyhájából

Tonhalas tészta Luna konyhájából
Tonhalas tészta Luna konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aputól tanultam. Imádom. Ennyi a story.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Feltesszük a vizet a tésztának.
  2. Közben felkockázzuk a paradicsomokat és a mozzarellát. Felaprítjuk a bazsalikomot és a petrezselymet.
  3. Amikor megfő a tészta, leszűrjük.
  4. Wokban 3-4 ek olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott fokhagymát, hozzáadjuk a tonhalat (a levét is) és a tésztát. Sózzuk, borsozzuk, és kb. 2-3 percig sütögetjük. Végül meghintjük petrezselyemmel és bazsalikommal, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a paradicsomot és a mozzarellát.
  5. Még melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 501
elküldve: 2
receptkönyvben: 64
elkészítve: 10/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Luna

Mióta szakács: 2012.01.17.
10 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: tészta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

isteni tonhalas tészta, paradicsomos tészta tonhallal, fokhagymás tonhalas tészta paradicsommal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

815
tészta 250 g
paradicsom 2 db
mozzarella 10 dkg
tonhalkonzerv 70 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
fokhagyma 4 gerezd
bazsalikom 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint